Renovering – något som vi svenskar älskar och dessutom är bra på. Att hålla efter sitt hus är a och o då det minskar risken för oförutsedda kostnader som kan uppstå. Längre projekt, som att måla om fasaden tex är något som inte behövs göras så ofta, men är ack så viktigt. Självfallet kan du köpa in dessa typer av tjänster så att det görs av en fackman, men det blir ofta dyrt och kanske inte är hållbart i längden. Att göra det själv är både billigare och kan faktiskt vara riktigt kul samtidigt.

Rätt byggställning

 

Vid renovation av ditt hus finns ett antal hjälpmedel som behövs för att reparationen/renoveringen ska bli så bra som möjligt. När du målar din fasad exempelvis, är det av yttersta vikt att du införskaffar en rejäl byggställning som hjälper dig i ditt arbete.

Det är viktigt att produkten är av hög kvalitet och tillverkad för krävande användning och det finns samtidigt flera olika typer att välja mellan. Många modeller kan justeras i höjd och utökas om så önskas. Läs på och jämför innan du köper vilken av alla byggställningar som finns tillgängliga på marknaden.

 

Håll rent – och håll rent ofta

 

Såklart är det viktigt att hålla rent när du renoverar, ett enkelt sätt att göra detta är att införskaffa en handdammsugare. De är en sk. 2-i-1-modell, en modell utan slang eller rör men med en mindre inbyggd handdammsugare som kan tas loss och användas separat. Dessa typer av dammsugare är visserligen inte lika starka som en vanlig dammsugare, men är mycker mer tillgänglig och är lättare att snabbt plocka fram och städa upp. De är laddningsbara och sladdlösa, de tar lite plats och behöver inte förvaras i ett förråd. En ny, erkänt bra modell är electrolux-eer77ssm som är en av de mest sålda handdammsugare. Se till att jämföra innan du köper!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>