De senaste tio åren har robotgräsklipparna gjort sitt intåg i de svenska trädgårdarna. Dessa klippare har flera stora fördelar; de är tysta, de klipper hela tiden så gräsmattan blir aldrig lång, de behöver nästan ingen tillsyn och de kan till och med skötas på distans via en app.

Robotgräsklipparna har dock en nackdel – de är dyra.

Var kan du köpa en robotgräsklippare

Det finns många platser där du kan köpa en robotgräsklippare. Det första alternativet som man tänker på är förstås den lokale järnhandlaren men numera finns det också många bra alternativ på internet.

Eftersom butiker på internet inte alltid hör hemma i det land som du tror att de hör hemma i gäller det att vara lite försiktig. Även om en sajt finns på svenska kan det vara ett företag i Kina som ligger bakom butiken och då kan leveransen ta tid och köpevillkoren, till exempel returrätt, vara lite sämre än i Sverige, bortsett från priset dock eftersom det ofta är bättre vid direktimport.

Tänk på följande när du letar klippare

Det finns ett antal saker du bör komma ihåg när du köper en robotgräsklippare:

  • Glöm inte bort att kontrollera garantierna, klipparen är dyr så detta är extra viktigt
  • Tänk på att en robotgräsklippare behöver service nästan varje år. Vad kommer det att kosta dig?

Lätt att låna för köp av trädgårdsutrustning

Man kan nästan säga att konsumentlånen utvecklades för att köpa relativt dyra kapitalvaror för hemmet, och en robotgräsklippare är just en sådan produkt. Det finns därför en välutvecklad marknad för lån till denna typ av köp. Det finns så kallade smslån som fungerar mycket bra när du ska låna för en trädgårdsmaskin. Dessa lån är lätta att ansöka om och får du lånet beviljat kommer pengarna direkt. Det finns också mycket bra tjänster för att jämföra olika smslån med varandra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>